|
Kategória: Táplálkozás és egészség Víz & SóAz emberi test két legfontosabb alkotóeleme a víz és só. Mivel vizet és sót mindennap veszítünk, folyamatosan pótolnunk kell ezeket. Se só, se víz nélkül nem lenne élet a földön. A só koncentráció biztosítja a vérplazma ozmotikus nyomását, amely a vér és szövetek közötti anyagcserét teszi lehetővé. Só nélkül nem lennénk képesek egyetlen gondolat megfogalmazására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő elemek a kálium és nátrium jelen vannak.A konyhasó fogyasztásának következményei: vese túlterheltség, kiszáradás, gyors ráncosodás, vizenyő, ödéma, narancsbőr, rheumás megbetegedések. A periódusos rendszerből 92 természetes elemet ismerünk, amelyek –kivéve a nemesgázokat- a kristálysóban mind megtalálhatóak. A kristálysóban az elemek kolloidális nagyságban vannak jelen, tehát a szervezetünk számára azonnal rendelkezésre állnak. A kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazti értelmében élelmiszer. Különleges képességein keresztül energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. A kristálysó a szervezetben felbontja a molekula kapcsolatokat, így pl.: lerakódások, elmeszesedés, köszvény. Erősíti az immunrendszert, így meg tudunk küzdeni a civilizásiós betegségekkel, mint pl.: az allergia, asztma stb. A kritálysó ivókúra segítségével mindenkinek lehetősége nyílik egészségessé válni, annak maradni, közérzetét jobbá tenni, a testi és lelki egyensúlyát újra megtalálni és azt energiával feltölteni. Sóoldat ivókúra: A sóoldat kiindulópontja sokféle kezelési formának . 1 kg kristálysóból kb. 4 liter sóoldat készíthető. A sóoldat egy teljesen steril oldat, sem gombák, sem csirák, sem baktériumok nem élnek meg benne, és korlátlan ideig eltartható. A telített, 26 %-os kritálysó oldatból egy teáskanálnyit tegyünk egy pohárban és töltsük fel egy jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel. Az így kapott felhígított sóoldatot igyuk minden reggel felkelés után éhgyomorra. A sóoldat képes a szervezetben 24 órán keresztül a kristálysó rezgésmintáját fenntartani. Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kritálysó minősége a fontos a pozitív hatás eléréséhez. A só neve: Hunza kristálysó Ezt a sót Észak-Pakisztánban kizárólag kézzel bányásszák, szortírozzák, sóoldattal mossák, aprítják és a napon szárítják. Ez a kb 250 millió éves kristálysó a természetes előfordulási formájában minden kritériumnak megfelel, mint pl.: Codex Alimentarius, ami annyit jelent, hogy mindenféle kémiai változtatás és adalékanyagok hozzáadása nélkül, mint élelmiszer eladható, illetve fogyasztható. A fenti információkat a természetgyógyászomtól szereztem be. Amikor beszerzi számomra a sót, megcsinálom a sóoldatot és ki fogom próbálni az Ő ajánlására. (A cikket beküldte: csorieva)
|